Meer over Martijn

Martijn van Geilswijk heeft ruime ervaring in de advocatuur. In de 14 jaar dat hij advocaat is geweest was hij verbonden aan zowel grote als middelgrote kantoren in Rotterdam en Breda. Hij heeft altijd voor zowel overheden als marktpartijen gewerkt.Martijn

Martijn is praktisch, oplossingsgericht en heeft een no-nonsense mentaliteit. Uit ervaring weet hij dat klanten vaak vooral op zoek zijn naar een oplossing en niet naar het recht dat achter die oplossing zit. Martijn is open, betrokken, eerlijk, analytisch sterk, creatief, heeft een goed gevoel voor de wensen van de klant en voelt (bestuurlijke) verhoudingen goed aan.

“Openheid, betrokkenheid en een praktische oplossing zijn de drijfveren van Martijn.”

Naast ruime ervaring met adviseren en procederen heeft Martijn ook veel ervaring in het overdragen van kennis en ervaring. Zo geeft Martijn regelmatig cursussen of spreekt hij over diverse onderwerpen. In het verleden heeft hij ook bijgedragen aan de begeleiding en opleiding van stagiaires en de begeleiding van afstudeerscripties. Ook heeft hij ervaring in het schrijven van artikelen en verzorgt hij het onderdeel Flora- en faunawet in de editie Tekst & Commentaar Milieurecht van Kluwer.

Naast zijn werk als jurist doet Martijn een theologische studie aan het Evangelisch College in Zwijndrecht. Hij spreekt in kerken en geloofsgemeenschappen, schrijft over zijn geloof en begeleid mensen met geloofsvragen. Meer weten? Kijk op www.livinchrist.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.