Diensten

Diensten van Raadsio+

 

Adviseren

Voor adviezen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van bestuursrecht, omgevingsrecht en vastgoedrecht bent u bij Raadsio+ aan het juiste adres. (meer…)


Procederen

Bij Raadsio+ kunt u terecht voor het uit handen geven van diverse juridische procedures. Voordat Raadsio+ aan een procedure zal altijd eerst een eerlijke inschatting worden gemaakt van de kansen en kosten. Niet het voeren van de procedure, maar uw verwachtingen van de afloop en het doel dat u wilt bereiken staan bij Raadsio+ centraal. (meer…)


Ondersteunen

Ook als u niet de behoefte hebt om een zaak uit handen te geven, maar wel ondersteuning kunt gebruiken kunt u bij Raadsio+ terecht. Voor strategisch advies of om door uzelf opgestelde stukken te laten beoordelen, maar ook om te sparren. Het kan ook zijn dat u tijdelijk niet over voldoende capaciteit beschikt om het werk zelf te doen. (meer…)


Coachen

U kunt Raadsio+ inschakelen voor coaching wanneer u meer kennis of ervaring wilt opdoen. Bijvoorbeeld op een bepaald gebied waarmee binnen uw organisatie nog niet veel bekendheid bestaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om heel praktisch coaching te ontvangen op basis van lopende dossiers of aan de hand van een vooraf opgestelde casus. (meer…)

Heeft u vragen over bovenstaande zaken? Neem dan contact op met ons via het formulier