Over Raadsio+

Over Raadsio+

Op zoek naar juridische dienstverlening waar betrokkenheid, openheid en deskundigheid voorop staan en waar altijd naar praktische oplossingen wordt gezocht? Bij Raadsio+ bent u aan het juiste adres. Raadsio+ is dé plek voor dienstverlening binnen het omgevingsrecht, algemeen bestuursrecht en vastgoedrecht. Als u behoefte heeft aan het uit handen geven van een procedure; ondersteuning wilt bij het zoveel mogelijk zelfstandig oplossen van een probleem; behoefte aan iemand die een piekbelasting kan opvangen; of u bent op zoek bent naar een sparringpartner. Raadsio+ levert het allemaal. Uw wensen en behoeften staan centraal.

“Raadsio+ staat voor praktische en flexibele oplossingen, waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan”.

Raadsio+ is in 2015 opgericht door Martijn van Geilswijk. Hij heeft ruim 14 jaar ervaring als advocaat in Rotterdam en Breda, zowel bij grote als middelgrote kantoren. Wilt u meer weten over Martijn? Klik dan hier.

Raadsio+ is er voor alle partijen die op de een of andere manier betrokken kunnen zijn bij juridische vragen over omgevingsrecht, algemeen bestuursrecht en vastgoedrecht. Denk aan gemeenten, ontwikkelaars, particulieren, stedenbouwkundige bureau’s, makelaars, (productie-) bedrijven en juridische dienstverleners, zoals advocaten, notarissen en curatoren. Wilt u weten welke diensten Raadsio+ kan leveren? Klik dan hier.

 

Heeft u vragen over bovenstaande zaken? Neem dan contact op met ons via het formulier